Solo

Jag brukar alltid läsa igenom bloggen lite innan jag bloggar för att påminna mig själv om vad jag skrivit så jag inte upprepar mig, och vad konstigt det var att titta på de senaste bilderna där jag hade glasögon! Min tanke i början var ju att skaffa glasögon utan styrka eftersom att jag trivdes bättre med glajjor än utan. Men nu när det har gått 1½ månad sen operationen så har jag ju vant mig vid att se mig själv utan och jag trivs numera så bra med det!
 
Klippt mig har jag gjort också! Det var hög tid för den lilla tofsen att säga farväl! Tycker dock alltid det är svårt att gå till frisör.. sa när jag kom dit att jag inte vill ha en tjejig frisyr på något sätt "Nä jag förstår, så lite tuff!!" "eeeh, ja.. eller alltså, ja.." blev mitt svar. Vadå tuff? Tuff för att vara tjej? Eller vadå? Frågar hon killar som kommer in och vill klippa kort om det ska vara tufft? Jaja, blev ganska nöjd ändå. Dock försökte hon ta betalt för det högre priset för tjejer, det störde mig rejält. Varför ska hon ta betalt utifrån vilket jävla kön hon tycker sig tro att jag har, och inte efter frisyr jag väljer att klippa?? Sa såklart ifrån och hon ändrade pris utan att säga något. 
 
Anyhow, konserten! Var supernervös innan pga målbrottsröst och för att det var solo, har inte sjungit solo i det här sammanhanget tidigare, men det kändes bra!
 
 


Angående rösten så lyssnade jag igenom lite gamla youtube-klipp häromdagen och jäklar vilken skillnad det är! Kan på ett sätt sakna min gamla röst ibland, tycker jag kunde få till ett så fint sound ibland. Jag är ju supernöjd med min röst som det är nu också, ångrar inget på något sätt, men kan ändå sakna det som var, men bara just rösten, inget annat :)

- Cim
Lina skrev

här utgår frisörerna på "min" salong ifrån hur långt hår en har när en kommer in, oavsett kön.. dom har typ fasta priser för långt hår, medellångt hår och kort hår (vilket är det s.k. killpriset)

Svar: Ja det är ju så det ska vara! Är faktiskt olagligt att ha dam och herrpriser, det ska vara som du säger, utefter längden på håret eller hur lång tid det tar att klippa. Mailade salongen jag var på och fick en ursäkt från ledningen som sa att de såg allvarligt på detta, så ska tillbaka om några dagar och se om de har ändrat på skylten också! =)
Cim

Den 2017-02-20 klockan 15:59:20.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo