1 år på testosteron!!

Tänka sig, idag är det 1 år sen jag för första gången smorde in mig med testosteron! :D 12 månader alltså.. och ändå tycker jag inte det har hänt SÅ mycket, haha! Framförallt rösten har ju förändrats. Jag undrar hur mycket ens tankar påverkar hur testosteronet förändrar kroppen? För de youtube-konton jag kollat på, på transmän, allså de som är födda i fel kön och inte ser sig som icke binära, dem tycker ser ut som män efter 1 års behandling. Jag blir ju fotfarande felkönad som kvinna för jämnan. Eller snarare "matte", det är vardagsmat för mig nu. Det gör mig ju inget att jag inte ser ut som en man, eftersom att jag ju inte är en, men det är ändå intressant hur stor skillnad det är!

Dagen till ära har jag spelat in den fina "Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind" och laddat upp en pre t-version på youtube och en version från idag - 1 år på testosteron!


 
 
När jag lyssnar på den första versionen känns det helt sjukt att jag har kunnat ta alla de där höga tonerna! Idag la jag mig en oktav under och trivdes ganska bra där ;)

Hur som helst, grattis till mig =D <3

- Cim