Underhudsfett och andra förändringar!

Hallå!
Sitter här hemma i soffan och känner mig helt slut efter veckan som varit, alltså pride! Lätt årets höjdpunkt, så jävla fantastiskt på alla sätt! Alla människor man träffar, intressanta panelsamtal på Pride House, underbara artister i Pride Park, alla typer av människor som får vara precis som de är och vill och allt känns fullkomligt normalt! Älskar det!

 
 
Imorgon är det 10 veckor på testosteron!! Satan va tiden drar iväg. Nu börjar det dessutom verkligen märkas av att det händer grejer också :D
 
I början gick jag ofta omkring och nöp mig i skinnet då jag otåligt väntade på att det skulle ändras. Kvinnor har ju mer underhudsfett så därför är den oftast mer fast, medan männens hud är mer lös, man kan t.ex nypa tag i den och dra upp en bit av bara hud. Men så efter några veckor glömde jag bort att göra det och har inte gjort så på ett tag. Så igår frågade min vän mig om jag märkt någon skillnad när jag gjorde så och när jag då provade så märkte jag verkligen att det var skillnad! Senare var det en kille som tog tag i mina höfter och utbrast "Wow vilka sköna höfter du har!" och när jag kände efter så märkte jag att jag kändes som gelé typ, över hela kroppen! Som att fettet börjar lösas upp för att omgruppera sig typ :P Så det känns jättekul att det verkligen börjar hända något :D
 
Sen har vi ju kroppsbehåringen. Den har verkligen ökat! Har börjat bli ganska hårig om låren samt att håret på benen är tätare och lite annan textur, samma med håret på armarna. Skrev förrut om mustachen och det fortsätter bli tätare samt att jag nu får hår precis i mitten, under näsan, och det gör sjukt ont att noppa bort kan jag lova!
 
För en vecka sedan så skulle min mens har börjat och jag har flera gånger kännat att "nu börjar den", men icke! Så jag antar att jag slipper den från och med nu! Om ni bara visster hur glad jag är för det!!! :D :D Inge mer mensvärk, inge mer vakna upp i sängen och det är blod överallt, inge mer panik över att man får mens och inte har något skydd med sig, inge mer behöva skippa sex för att man har mens, inge mer känna sig äcklig och ofräsh en vecka varje månad, FRIHET!!
 
Som ni alla vet så har jag ju varit orolig över rösten, men god dammit vad bra det låter! Det är som att jag har fått ett helt annat sound när jag sjunger och jag har verkligen ingenting att klaga på! Är ju smått i målbrottet vilket gör att vissa toner är svåra att ta, men när jag kommer ut det och om jag fortsätter sjunga mycket nu så tror jag att det kommer bli helt galet bra. Igår var jag på fest och var trött då jag gått paraden och varit igång hela dagen och inte var helt nykter och då märkte jag att jag talade i ett mycket lägre tonläge än tidigare. Inget jag gör nu när jag är utvilad men det var ändå kul att höra! :) Har inte spelat in något på jättelänge men tror jag ska göra det nu ikväll och jämföra med hur det var pre T så får vi se om det kommer upp något här sen. Ska även ta en ansiktbild och se om man ser någon skillnad. I vissa fall tycker jag ansiktformen ändrats lite och i andra fall inte alls, så vi får se! :)

- Cim