Äntligen börjar allt bli klart!

Jag fick underkänt på min första bild jag skickade in för körkortsförnying. Så fick gå till en fotoautomat ändå och ta bild, sen när den var inskickad så gick det snabbt, bara någon dag efter så kunde jag hämta ut mitt nya körkort med uppdaterad bild, nytt namn och utan krav på glasögon =D 

 
Fick hem post från Ica med mitt gamla namn, så de fick jag ringa och prata med också, och samtidigt som de uppdaterade det så skickade de även ett nytt kort, så nu har jag rätt namn på alla mina kort i plånboken! Det enda egentigen nu är att jag inte har förnyat mitt pass, men jag planerar inte på att ge mig ut och resa någon gång snart, så det kan få vänta lite! =)

Känns väldigt skönt ändå, att jag till slut tog tag i namnändringen och nu då också har fixat så allt är uppdaterat. Försäljare som ringer nu är heller inte lika förvirrade när jag svarar med "Cim", och är de, de så ber jag dem bara att uppdatera sina uppgifter mot skatteverket och så är det inge mer med det.

Det är kul ibland att tänkta på hur många det ändå finns i mitt liv, som aldrig har känt mig som någon annan än Cim, det är ändå en hel del människor! De flesta vet väl att jag har hetat något annat, bara inte exakt vad, jag är i väldigt öppen om min könsidentitet. Men jag tänker att ännu längre in i framtiden när allt som ska hända med kroppen har hänt och om jag kanske känner mig bekväm med att folk använder "han" som pronomen och när jag kanske har skapat en ny facebook osv, då kommer jag ju ha massor med människor i mitt liv som kanske inte ens är medvetna om min bakgrund. Det är en lite konstig tanke faktiskt!

- Cim