Låta den kvinnliga sidan komma fram

Den senaste tiden har varit väldigt intressant.. jag har nämligen kunnat låta mina kvinnliga sidor komma fram utan att få extrem ångest! Det är framförallt gällande brösten. Till vardags när kläderna är på så binder jag dem fortfarande och blir irriterad på att de syns och inte kan döljas bättre. Men i min nakenhet så kan jag numera hantera hela min kropp på ett annat sätt. Förut gick jag aldrig naken i princip, hade alltid kallingar och binder på mig.
 
Jag vet inte riktigt vad det var som hände.. Det var som en känsla som bara kom smygande. Jag har ju tryckt ner min kvinnlighet under så lång tid för om jag inte gör det så blir jag felkönad (eller ja, det blir jag ju oavsett, men ändå!), och även om jag känner mig mer som man än som kvinna så betyder det inte att jag inte känner mig som kvinna alls. Jag är ju mittemellan. Därför har det känts väldigt skönt, befriande och lite spännande att återutforska min kvinnliga sida! Lånade Elins nya pumps en dag och vandrade runt med i lägenheten bara. Inte för att det är något jag kommer gå i, jag gillar mina five fingers och barfotakänslan, men tyckte det var lite najs ändå! Speciellt kontrasten med min manliga klädstil i övrigt med håriga ben och så pumpsen!
 
Elin klagar nog inte precis.. under det år vi varit tillsammans har hon knappt fått röra mina bröst om hon inte bara svept över dem lite lätt. Nu plötsligt får hon leka med dem nästan så mycket hon vill! Självklart är det fortfarande lite jobbigt men det blir bättre och bättre! Jag vill fortfarande inte riktigt se mig i spegeln när jag är naken men att bara gå runt utan en tråd på kroppen, det kan jag nu göra utan att mörkret drar över mig. Sexet som så länge varit ett problem har börjat lätta lite. Dels för att det är kul att få experimentera lite, kunna teasa med bilder och kläder som inte döljer allt osv och dels för att det såklart blir lite lättare när ångesten inte har samma kraft över mig när jag är naken som man ju oftast är i sänghalmen.
 
Jag tror dock inte att det här förändrar någonting. Jag vill fortfarande ha testosteron och operera bort brösten, men det är skönt att slippa må så dåligt under tiden fram tills att det blir verklighet! Men som sagt, det är ca sju månader kvar tills det blir aktuellt och mycket kan hända under sju månader! :)
 
- Cim