Idioter

Har suttit och läst på flashback om idol-Tristan som dog häromdagen. Jag var nyfiken på vad som hände så därför satt jag där och läste. Så kom det en himla massa spekulationer om att Tristan var transsexuell, FTM (Female to Male) vilket vissa har bekräftat (inga säkra källor dock vad jag vet). I och med den diskussionen så kom det en himla massa kommentarer som jag blev så jävla sur på. Jag vet ju att det finns människor som är så instängda i sina egna bubbor om att allt ska vara på ett visst sätt bara för att de passar in i den normen och som tycker att alla andra är dumma i huvudet. Jag vet att de finns, men jag blir alltid lika chockad och arg när jag blir påmind om det. Här kommer ett gäng kommentarer ifrån diverse folk på FB.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sånt här får mig verkligen att koka inombords. Men det är väl också jävligt lätt för dessa personer att anonymt häva ur sig vilken skit som helst. Jag har än så länge bara träffat på en sån här idiot. Det var på Elins 20-års kryssning. Som jag berättat tidigare så var det första gången som jag började presentera mig som Cim. Så träffade vi dagen efter på ett skönt gäng killar som var på svensexa. Vi satt länge med dom och snackade och hade skitkul. Sen gick det ett tag innan vi träffade på varandra igen. Ena killen, Janne, som jag tyckte var en ashärlig person, satt en bit bort och ropade på mig och bad mig sätta mig bredvid honom. Så sa han "Jag har hört här lite på omvägar att du inte alls heter Cim." jag bekräftade att det var sant och han bad mig då berätta vad jag egentligen hette. Jag frågade vad det spelade för roll eftersom att jag vill bli kallad Cim. Men han var envis så jag berättade till slut. Vi hade tidigare under morgonen diskuterat hela den här hen-grejen och ingen var väl helt förstående för det men vi lämnade det där i alla fall. Men Janne då ville att vi skulle ha en diskusion om det. Det blev lite heated och jag sa att han behöver inte förstå det, så länge han accepterar och respekterar det. "aarå, det gör jag. *paus*. Men jag kommer fan aaaaldrig acceptera hens! Vadå liksom, hej jag är en hen jag har inget kön. hur kan man inte veta vilket kön man har?". Så jag sa att då har vi ingenting mer att säga varandra och han typ tog tag i min tröja och ba "meen vänta nu, vi kan väl ha en diskussion om det?" Men det sa jag att vi inte kunde eftersom att han inte vill diskutera utan bara förnedra mig, sen gav jag honom fingret och gick.

Sen när vi då skulle av båten så stod vi vid utgången och väntade in resten av vårat gäng. Självklart gick då deras gäng förbi. Han kom då fram och började typ peta på min mage och lixom "Hörru, är du sur eller? Va fan, kom igen nu!". Aldrig tidigare har jag känt en sån lust att slå till en människa. Fyfan alltså.
 
Har aldrig känt mig så kränkt någon gång. Det är väl heller inte varje dag som någon står framför en och klankar ner på allt som man är, tror och står för. Det går ju inte att få dem att förstå på något sätt heller, för de är så inne på sitt tankesätt och kan inte se det på något annat sätt. Vill nog inte se det på något annat sätt heller.

- Cim