Nya binders!

Jag fick tips om appen Wish just för att man kunde köpa binders där. Men av någon anledning så blev det inte så utan jag shoppade massa andra saker! Kavajer, slipsar, lindor, tröjor osv. Det har blivit en hel del shopping! Livsfarligt för allt är så billigt och det är så lätt, lite knappande på mobilen och så är det beställt! :P Men till slut så fick jag tummen ur och beställlde två binders. Tycker ju det är så svårt med storlekar och det är så jobbigt om man beställer och väntar jättelänge och så sitter den inte ens bra! Så fick jag två avin och hade ingen aning vad det var, var ändå inte speciellt länge sedan jag beställde de så hade inte en tanke på att de kunde ha kommit, men så var det! Provade dem så fort jag kom hem. Var först rätt misstänksam, det var annat sorts material, man knäppte på fel sida och när jag höll på att knäppa så märkte jag att den inte satt åt speciellt hårt alls. Men blev glatt överraskad! Den satt jättebra, den var liksom lite längre så det fanns väl större yta för dem att tryckas in på. Sitter bra över axlarna också som mina andra inte gjort, de har varit alldeles för stora. Så det känns rikigt najs att ha två sprillans nya som sitter bra! 
 
Annars händer det ingenting på utredningsfronten. Jag måste verkligen ringa och se vad det är som händer. Men träingen går framåt, jag tycker det är så sjukt roligt med thaiboxningen! Först tänkte jag gå bara varje måndag, det skulle bli för mycket att gå måndag, onsdag och lördag. Men nu vill jag gå på alla och gärna fler! Jag tar verkligen ut mig helt, svettas som en gris och ser ut som fan när jag är klar. Så jäkla kul! Köpt egna benskydd och handskar nu också så man slipper stå utan om de som går att låna tar slut. Lite fräshare så också ;)
 
 
 
Maten går det också bra med, äntligen har jag kommit in i det! Det tog sitt lilla tag! Men nu gå det superbra (myyycket matbilder på min instagram, FiskenCim, nu för tiden) ligger för det mesta jättebra i blodsockret, ska bli intressant att se vad mitt Hba1c ligger på vid nästa läkarbesök. Kom till och med upp i ett bra ketosvärde för någon vecka sen. Kan inte ta det så ofta dock för har inte så många stickor. Men 1,5 - 3 räknas som optimal ketos, så det är ju på bra väg! Inte vägt mig på länge för söndagar är ju min vägningsdag men kunde inte väga mig i söndags så det får bli den som kommer nu istället. Hoppas att något har hänt, är ju så duktig med både träning och mat nu, så blir nog lite besviken om jag inte ser något resultat.

 
- Cim