4 weeks on T!

Ja herregud vad tiden springer iväg, på fredag är det en månad på testo! Har legat ganska lågt med uppdateringar för att det har faktiskt inte hänt så jättemycket. Sen har jag varit dunderförkyld också men det börjar nog äntligen släppa! 
 
Men till de knappa resultaten då:
Många har ju sagt och pratat om att det första som ändras är inte något fysiskt utan hur man känner sig, men där kan jag faktiskt inte påstå att det är något som har ändrats.. klart det är massa känslor om att jag äntligen är i gång osv men jag känner mig ju inte annorlunda på något sätt. Andra har ju också sagt att de rätt snabbt märkt hur det blivit svårare att gråta t.ex men tårarna rinner ju fortfarande så fort jag ser något fint klipp osv, nästan så att jag har blivit känsligare än innan. 
 
På grund att förkylningen kan jag inte säga så mycket om rösten heller, om den har sänkt sig, även om jag vill tro att den har det då det känns så, så kan jag inte säga något med säkerhet förän jag har blivit frisk. Det är ju en riktigt förkylning också, inte en "testosteronet gör sitt jobb och jag blir dålig i halsen"-förkylning, utan jag har legat med feber och grejer.
 
Det enda området jag vet att någon har hänt är inom det privat området och det tänker jag inte gå in på i detalj, men ni som vet vilka delar som berörs av testosteron kan gissa er till vad, haha :)
 
Lägger upp en bild ifrån dag 1 och en ifrån dagen idag. Jag kan dock inte se nåogra skillnader, förutom att jag klippt håret och bara har ett halvt ögonbryn på vänster sida!
 
 
Trots få resultat så känner jag mig nöjd ändå! Över att jag är igång, att första månaden är avklarad och att jag vet att resultat kommer att komma, även om det inte sker över en natt! Har börjat med 3 pump om dagen nu istället för 2 som jag började med. Just eftersom att jag inte märkt av några resultat så känner jag att det går liiite väl långsamt, så jag kör på det ett tag och ser hur det känns :)
 
- Cim
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo