Hemma i Sverige!

Här har det ekat tyst alldeles för länge! En förklaring är att jag varit iväg på min tre månaders backpacking i Asien och att det därför inte har hänt någonting på utredningsfronten. Jag har kunnat koppla bort den mesta dysforin under resan, det var lite jobbigt i början där hur jag skulle göra med bad.. Ville inte köra på binder hela tiden för att det skulle bli en sjukt ful bränna. Gick länge och funderade över om jag bara skulle köpa en bikiniöverdel men det tog emot så jävla mycket. Jag letade och letade efter någon som inte hade massa färger och såg extremt tjejig ut, men även fast jag hittade en svart så tog det emot. Jag kunde bara inte. Sen kom Elin på den geniala idén att köpa en sarong att klippa i tre delar och sen bara knyta den på ryggen, på så sätt så stack brösten inte ut mer än nödvändigt och jag fick en fin bränna! Dock var jag ständigt nojig över att bli fångad på bild. Det hände ju då och då men jag antar att det får man ta att folk vill ha bilder av semestern :)
 

Sen har det varit lite intressanta att jämföra tilltal i de olika länderna. Just eftersom att de använder tilltal så som "sir" och "miss" så får man ju ett hum om hur folk uppfattar en. Men att det skulle skilja så mellan länderna förvånade mig! I Thailand sa väldigt många "sir" men så fort i kom utanför Thailand så var det "miss" och "madame" som gällde. Min teori är att Thailändarna är mer vana vid att människor vill korrigera sitt kön eftersom att det är så vanligt med shemales där. Så de kanske valde "sir" men tanke på hur jag klädde mig och hade håret klippt typ. Jag vet inte, det är min teori i alla fall.

Kom hem den 4de mars i alla fall. Fick en tid hos Mats den 13de april. Antar att jag får testosteron utskrivet då? Ringde även fertilitetskliniken för att se hur det gick med mitt köande där. Fick ju aldrig tid där innan resan som jag hade hoppats. Den jag pratade med sa att det var bra att jag ringde och påminde, så häromdagen damp en kallelse ner i brevlådan, så den 13de maj har jag tid där! Undrar lite vad som kommer hända.. om jag får börja på hormoner och så på en gång eller om allt kommer dras ut? Lite nojig inför att börja på hormonerna också, efter att jag som personlig assistent inte riktigt kan vara känslomässigt instabil! Men man kanske kan få bli sjukskriven under de två veckorna.. Känns så sjukt skönt att allt är igång igen i alla fall! Blev så otroligt glad när jag fick kallelsen för att lämna ägg, jag var rätt att jag skulle få vänta flera månader igen! Det var ju en uppoffring jag gjorder när jag bokade resan, att sätta allat det här på paus. Resan har ju varit underbar och allt det där, men det känns så bra att vara tillbaka och äntligen få slutföra det här! Sen att jag har flyttat in i min egna länghet i Solna gör ju inte det hela sämre på något sätt heller :)

- Cim

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo