About that blood..

Strax efter att jag skrivit förra inlägget var det som att kroppen typ.. "STOP OCH BELÄGG! Kom inte här och tro!" Till en början var det bara lite lite blod på pappret i typ en vecka men nu har det satt igång lite mer >:( Meeen jag överlever. Förhoppningsvis försvinner det lite längre fram :)

En grej som är bara negativt med testosteronet är att jag numera luktar riktigt äckligt. Alltså tidigare kunde jag duscha 1-2 gånger i veckan som grund, alltså om jag inte tränade eller gjorde något speciellt som jag blev svettig av så duschade jag oftast 1 gång i veckan. Kanske ännu mer sällan. Jag vet, jag vet, det låter sååå äckligt och yada yada, men jag svettades liksom inte och luktade inte illa. Folk kunde säga, helt o-ironiskt alltså, att jag luktade gott och jag tänkte för mig själv att då ska de bara veta att det var en vecka sen jag sist duschade! Och nej jag använde inte parfym. Anyhow, that whas then. Nu när jag vaknar på morgonen så vill jag nästan spy för att jag luktar så vidrigt. Verkligen en frän, stinkande svettlukt. Så äckligt! Så nu för tiden duschar jag en gång om dagen, minst! Men jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer lägga sig lite när puberteten gått över, för sanningen är den att jag inte tycker om att duscha, jag tycker det är jobbigt att bli blöt och sen kall när man stiger ur duschen och allt det där. Nej usch, inte min grej!
 
 
Sen har jag en annan grej jag märkt. För det första så är jag ju som sagt i puberteten vilket innebär att jag är ständigt kåt. Ganska jobbigt, ja. Och här kan folk som inte vill veta för detaljerad information om mig sluta läsa.
 
Okej, så jag har märkt att det är svårare att få orgasm. Vet dock inte om det är pga testosteronet i sig eller för att, tja, klittan växer och blir väldigt öm liksom. Så jag kan inte precis köra rakt på, och det kanske i sig gör att det blir svårare. Men sen har jag också märkt att det inte riktigt räcker med bara fantasier i huvudet. Att det inte får igång mig på samma sätt som förut, och att jag därför fått ett mycket större behov av porr! Jag har aldrig varit någon stor porrtittare, kanske haft det på någon gång för att krydda upp ett samlag eller så, men mycket sällan använt det för eget begär. Tills nu. Vilket känns väldigt intressant, för det är ju ofta man hör om alla (för att vara lite normativ och dra alla över en kam) tjejer som tar så illa upp för att deras killar kollar på porr. För de själva kan minsann klara av sitt utan att dra in något visuellt, Men jag börjar förstå nu att det kanske är något hormonellt som gör att testosteronfulla kroppar inte klarar sig bara med egna fantasier utan faktiskt behöver något att titta på! Anyhow, för att fortsätta på samma ämne så märker jag också att orgasmerna inte alls är densamma. De är inte lika kraftulla och explosiva som innan, de är lite mer mjäkiga liksom. Jag kan fortfarande få de explosiva men då krävs det definitivt att jag har på porr eller har en riktigt jävla saftig fantasi! Vi får dock se hur det blir i framtiden, jag hopppas ju såklart inte att jag blir av med de riktigt sköna orgasmerna men jag förstår att risken finns. Jag vet att när jag var på en föreläsning på Pride House så var det en transkvinna där som berättade att när hon började på östrogen så blev hennes orgasmer mycket längre och kraftfullare, och andra transkvinnor i publiken nickade och höll med, så det finns ju en uppenbar koppling mellan hormoner och orgasmer!
 
 
För övrigt så har jag faktiskt gått upp till full dos nu sen ca 2 veckor tillbaka! Skulle ha nämt det i förra inlägget men glömde av det. Har två anledningar till det. 1. Det är ganska krångligt/jobbigt att ta halv dos när jag har portionspåsar. Då ska jag försöka måtta hur mycket som är hälften och sätta på en påsklämma och det kan kladda och ha sig om jag ska ha med mig det i väskan någonstans osv. 2. Jag tyckte allt gick lite för långsamt helt enkelt. Allt kommer ju hända, oavsett om jag går på halv eller full dos, det tar bara längre tid om jag går på halv. Så som min androlog beskrev det för mig 

"Tänkt dig att du springer ett maraton. Du kan antingen springa snabbt och då kommer du i mål snabbt. Eller så kan du springa långsammare och då tar det lite längre tid. Men oavsett så kommer du i mål, förr eller senare."'
 
Så för tillfället kommer jag köra på med full dos. Sen kanske jag drar ner på det i framtiden, kanske till och med tar ett uppehåll om jag känner att jag inte vill att det ska gå längre. Vi får se helt enkelt, men just här och nu så känns allt sjukt bra :)
 
 


- Cim
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo