Nattens dröm

I natt hade jag en dröm i en dröm. Jag gick alltså och la mig i drömmen, somnade och drömde. I drömmens dröm så vaknar jag, går upp och tittar mig i spegeln. Jag är en man. En jävligt snygg en också. Inte en manlig version utav mig själv, utan en vanlig man bara. Med skägg och schyssta käklinjer. Jag är dock i drömmens dröm medveten om att jag inte borde se ut som jag gör när jag tittar i spegeln så jag är väldigt fascinerad över mig själv, speciellt över skägget. Jag står där länge och bara tittar på mig själv i olika vinklar.

Så är jag plötsligt i en skola med massa barn. Någon ropar på mig i ett rum långt bort och jag sliter mig motvilligt ifrån spegeln. Märker när jag är på väg dit någon ropar på mig, att alla dessa barn storögt tittar på mig och viskar uppspelt med varandra ”det är haaan!!”. Jag tittar ner på mina kläder och ser att jag har en fotbollströja och kommer till slutsatsen att jag är någon känd spelare. Men ju längre jag går desto mindre uppmärksamhet får jag. Så när jag kommer till det sista rummet så hör jag bara en röst "där är du ju" och längst in står en spegeln och när jag tittar i den så ser jag mig själv.

Besvikelsen väcker mig från drömdrömmen och jag ligger och gråter i min säng i drömmen tills jag, förvirrad, vaknar på riktigt någon timma innan klockan ska ringa och bara stirrar ut i mörkret.

Denna drömmen resulterade i kaos för mig hela dagen.

 

- Cim


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo