Kläder

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var det ju vid en viss punkt då allt vände. Då jag inte längre klädde upp mig i klänning, fina smycket och smink när jag skulle bort, för att det helt enkelt inte kändes som jag. Så jag har två tillfällen jag vill berätta om som kändes lite extra stora :)

Det första tillfället var då jag köpte mig min första kostym. Vi skulle ha julkonsert med damkören jag var med i och utstyrsel skule vara svart med röda naglar och helst rött läppstift och en rosett. Uhm... nej. Jag gick till den som hade bestämt det och frågade om det var okej med svart kostym istället, utan röda naglar eller läppar, och jag minns så väl hennes rekation. Hon tänkte efter lite och sa att självklart är det det! Man ska ha det man känner sig bekväm i så om jag vill komma i kostym så ska jag göra det! Hon tänkte i alla fall inte stoppa mig och röda naglar behövde jag såklart inte heller ha. Blev så glad när hon sa så, att det inte var någon konstig grej alls att jag hellre ville ha kostym än klänning. Så samma dag begav jag mig iväg och köpte mig en kostym och ett par fina skor! Kände mig väldigt lost och osäker när jag gick in där på Dressmann, men minns att jag fick hjälp av en söt tjej som utan konstigheter såg till att jag fick en kostym som passade! :)

 
 
Nästa stora tillfälle var ett par månader senare när jag skulle på min kusins dop. Då hade jag redan levt som mitt nya jag i ett par månader, men det här var första gången då jag skulle träffa massa släktingar som jag inte träffat på länge, som mitt nya jag. Men jag hade inte behövt oroa mig för det gick superbra, var ingen som sa något annat än att jag såg väldigt stilig ut! Men det var också ett sånt där tillfälle när jag inte ville något hellre än att ta av mig kavajen på fikat efteråt för det var så satans varmt. Men det kunde jag inte göra för det hade inte sett nå bra ut. Alls.
 
I övrigt så minns jag första gången jag gick direkt till killavdelningen och kollade på de kläderna som fanns där. Det är lite krångligare att köpa kläder nu för tiden. Killar har ju en annan kroppsform så allt passar ju inte.. så man får prova lite fler gånger. Men det kommer bli lättare när jag (förhoppningsvis!!!) får hormoner :) Sen kan jag ju tipsa alla läsare om kalsonger, så jävla bekvämt! Fyfan för trosor alltså. Minns den gången när jag skulle köpa mig nya trosor. Allt som fanns var små små tygbitar i spets. Inga vanliga för fem öre. Då gick jag till killavdeningen istället och köpte kalsonger. Bästa beslutet jag någonsin gjort! ;)
 
- Cim
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo