En lång väntan...

Fyfan va frustrerande det är att bara vänta. Vid första besöket så pratade vi ju om tiden och jag berättade att jag ska flytta till Karlstad till höstterminen, så att de vet liksom. Sen efter förra besöket i november så berättade hon att det var sista gången hos henne för nu, och att jag skulle vidare och träffa psykolog. Men det brukar inte vara någon speciell väntetid. Jaha. Nu har det gått fem veckor sedan jag var där, och fortfarande ingen kallelse! Jag vet liksom inte vad jag ska göra.. ska jag fortsätta vänta? Eller ska jag ringa och kolla hur det går? Antagligen det senare.. men jag tycker det är så jävla jobbigt att ringa. Konstig fobi jag har.
 
Hur som helst så flyter livet i övrigt på. Jag hatar mina former mer och mer för varje dag som går. Men det är inget jag pratar med någon om, för det är ändå inget jag kan göra något åt. Visst, jag kan träna, vlket jag ska börja göra också. Thaiboxning och gym. Men det betyder ju inte att mina former kommer försvinna, antagligen (förhoppningsvis) bara bli mindre i omfång.
 
De flesta dagarna känner jag att jag vill binda allt jag har. Gå runt som en jävla mumie. Men det är så omständigt och sitter inge bra. Så fort man sätter sig ner eller böjer sig så är det något som hamnar snett och då måste man inte på toaletten och försöka rätta till det. Jag vill ju gärna kunna andas också i mitt dagliga liv, känner att det är nödvändigt. Det är dock svårt om man binder brösten så att det ser snyggt ut. För då kan man ju istället inte andas. Det funkar ett tag men rätt snabbt så infinner sig paniken när man känner att luften inte riktigt räcker till.
 
Jag borde beställa nya binders också. Mina nuvarandra börjar fan bli lite ruttna. Men det är svårt det där.. lättast är att beställa billiga ifrån japan. Men fast man beställer samma storlek så är de sjukt olika. Så borde beställa en riktig, dyrare, som ska vara bra. Men så ska man komma fram till rätt storlek. Då mäter man omfång runt bröst, hur lång man är och hur mycket man väger, så ska väl alla de tre antaligen hamna på samma storlek men asså.. min längd finns med, men vikten matchar inte min längd, min vikt finns liksom inte ens med på tabellen! Kaos! Står att man kan beställa en "coustomized" men hur mycket kommer det kosta? Vill liksom inte lägga ut typ 500-700 som sen tar veckor att få och sen kanske inte ens passar och måste skickas tillbaka! 
 
Hur som helst. Den där kallelsen kan väldigt gärna få dimpa ner i brevlådan nu vilken dag som helst tycker jag.
 
- Cim
 
 
Barrmous skrev

Hej, jag håller på dig!
Hoppas allt kommer att fungera för dig, måste vara jobbigt att gå omkring och känna sig obekväm i sin egen kropp.
Jag hoppas du inte sätter för mycket vikt på utseende det viktiga är hur du känner dig och att du gör det som gör dig lycklig, det kommer inte förändras hur man än ser ut.
Kram och lycklig resa!

Den 2014-12-20 klockan 22:33:53.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo